top of page

Zien zonder ogen; hoe kan dát?


In deze leuke, korte documentaire zie je hoe vijf kinderen in Duitsland een training 'Kijken zonder ogen' krijgen (video is Duitstalig met Engelse ondertiteling, +/- 30 minuten). En hoe zij binnen no time kunnen spelen terwijl hun ogen afgesloten zijn met een masker. Daaronder een beknopte uitleg van Tom Campbell hoe dit fenomeen werkt. En wat de link is met de virtuele werkelijkheidstheorie, waaronder het nut en de functie ervan.

Je krijgt zo op een speelse manier inzicht in wat de invloed van onze overtuigingen is op wat er gebeurt in onze werkelijkheid en wat er daardoor juist níet kan gebeuren. En ook wat het belang is van je intentie bij het optimaal navigeren van onze werkelijkheid (inclusief moreel/ethische kwesties die daarbij komen kijken).

Veel KIJK-plezier ;)

(ben je hier voor het eerst dan is dit alles wellicht niet meteen goed te volgen. Mocht dat zo zijn dan kun je ook eerst deze en deze blog lezen voor je naar video 2 hieronder kijkt)

Wat zegt de virtuele werkelijkheidstheorie over dit alles?

Zoek op onderwerp
Zoek op categorie
bottom of page