Update experimenten bij de polytechnische universiteit in Californië

Dit is een update van hoe het gaat met de (opzet van) de experimenten om wetenschappelijk bewijs te vinden voor de 'virtuele werkelijkheids-theorie', waarover je op deze website kunt lezen.

JE EIGEN BEWIJS EN EXTRA BEWIJS

Je kunt deze theorie nu al heel praktisch in je eigen leven testen. En zo je eigen bewijs vergaren over hoe onze werkelijkheid werkt, nog heel anders dan wat ons daarover geleerd wordt. Dat is op zich al bijzonder genoeg. Maar het wordt nog wat 'bijzonderder' als we onze eigen ervaring ook nog eens vertaald gaan zien in wetenschappelijke experimenten. En daar wordt nu al een tijdje hard aan gewerkt.

Dus voor wie dit al of graag volgt; in 15 minuten krijg je een overzicht van de stand van zaken van de grondlegger van deze theorie natuurkundige Tom Campbell. En van het team van wetenschappers met wie hij de experimenten doet bij de polytechnische universiteit Cal Poly Ponoma.

Zoek op onderwerp
Zoek op categorie